Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Κυβέρνηση; Και "για να πάνε τουαλέτα", τη τρόϊκα ρωτάνε!

Ούτε μια ρύθμιση χρεών προς το δημόσιο δεν μπορεί πλέον να περάσει η "ελληνική" κυβέρνηση, χωρίς την έγκριση της τρόϊκα. να δώσει παράταση σε μια ρύθμιση χρεών που ξεκίνησε χθες και τυπικά εκπνέει σήμερα (!), δεν μπορεί χωρίς την άδεια της Τρόικα η κυβέρνηση. Προ μηνός ανάγκασαν την κυβέρνηση να πάρει πίσω τη ρύθμιση που μόλις είχε εγκρίνει για 60 δόσεις στις οφειλές και άλλαξαν το νόμο, ο οποίος αφορά μικρά ποσά χρεών, έως 10.000 ευρώ για φυσικά πρόσωπα και έως 75.000 για επιχειρήσεις.
Με μία διαφορά: Έπρεπε να ρυθμιστούν εντός δύο ημερών! Χθες και σήμερα. και η εγκύκλιος χθες πήγε από το ΥΠΟΙΚ του Ε.Βενιζέλου στις 11 το πρωί στις εφορίες, όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συνωστίζονταν για να πληρώσουν!

Μετά το κλείσιμο των εφοριών το μεσημέρι, εκδιώθηκαν όλοι οι φορολογούμενοι γιατί πλέον οι εφοριακοί, μετά τις περικοπές του μισθού τους, δεν δέχονται να εξυπηρετούν πέρα από την ώρα που κλείνουν οι πόρτες στην εφορία! Χθες η λαϊκή οργή ξέσπασε στο υπουργείο Οικονομικών με χιλιάδες τηλεφωνήματα πολιτών που περνούσαν γενεές δεκατέσσερις τον Ε.Βενιζέλο.

Έτσι έγινε "διακριτικά" ... νύξη στην τρόϊκα να ανακοινώσουν παράταση τουλάχιστον για είκοσι ακόμα μέρες. Το αίτημα μελετάται από την πραγματική κυβέρνηση της χώρας...
πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου