Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ΚΑΝΟ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ…

Ο ασίγαστος ποδηλάτης, κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και θαύμασε τον εαυτό του! Κατέβηκε στο σαλόνι του La piscine palace κα παράγγειλε το καφέ του… Τράβηξε μια ρουφηξιά και χαμογέλασε. Η σκέψη του έτρεξε στον ψηλό και άμυαλο συμμαθητή του… Δεν ήταν τελικά και τόσο δύσκολο να τον βάλει στο κάδρο… Σειρά στη σκέψη του είχε ο χοντρός φίλος του που φαγώθηκε να του «φάει» το μαγαζί… Του παρέδωσε τελικά ένα διαλυμένο μπουρδελάκι… Σειρά είχαν η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, ο Σαρκοζί και κάτι άλλοι αστείοι τύποι… 
Το χαμόγελο στα χείλη του αυτή τη φορά ήταν πιο πλατύ… Τράβηξε μια τελευταία γουλιά καφέ, σηκώθηκε, έβαλε προς τα’ αριστερά τα εργαλεία του και πλησιάζοντας προς τη μεριά του του ξενοδόχου φίλου του ρώτησε, «έτοιμο το κανό μου;»
Σιγά μην κάτσει να σκάσει ο υπό προθεσμία σπουδαρχίδης αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Την αποστολή του την εκτέλεσε κατά τρόπο αριστουργηματικό. Με μία και μόνο κίνηση έστειλε 50 χρόνια πίσω μια χώρα της ΕΕ, εκτέλεσε 11.000.000 Ελλήνων, διέλυσε δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ και έστειλε για βρούβες τον έτερο αρχολίπαρο συμμαθητή του Α, Σαμαρά… και στην καραπουτσακλάρα του! 

Γύρισε ανάποδα το καπελάκι του με το σήμα του ΠΑΣΟΚ και με δυνατές κουπιές ανοίχτηκε στο γαλάζιο πέλαγος…
Πίσω του η Σκιάθος ολοένα και μίκραινε…
Από: Χάρρυ Κλυνν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου