Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΜ

Υπενθυμίζεται σε όλα τα μέλη των Πυρήνων του ΕΠΑΜ, ότι η ηλεκτρονική εγγραφή τους στο κεντρικό site https://members.epam-hellas.gr θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2012.
Η παραπάνω ημερομηνία λήξης των εγγραφών των μελών θα τηρηθείαυστηρά και όσοι δεν εγγραφούν για οποιονδήποτε λόγο, δε θα μπορέσουν να μετέχουν στον προσυνεδριακό διάλογο με ψήφο, ή στην Παναττική Συνδιάσκεψη και δε θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος ως σύνεδροι, στο 1ο Τακτικό Συνέδριο του ΕΠΑΜ που θα γίνει αμέσως μετά.

Κατόπιν των παραπάνω, καλούνται οι Συντονιστές των Πυρήνων να..φροντίσουν να ειδοποιηθούν ΌΛΑ τα μέλη των Πυρήνων τους για την ειδοποίηση αυτή. Έχει παρατηρηθεί ότι πολλά από τα μέλη μας νομίζουν (και δικαιολογημένα) πως έχουν γραφτεί σε κάποια από τις εκδηλώσεις του Ε.Πα.Μ. ή σε κάποιο blog. ΑΥΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Είναι σημαντικό οι συντονιστές των πυρήνων αλλά και των τομέων να επικοινωνήσουν προσωπικά με τα μέλη μας για να τα ενημερώσουν. 

Όσα από τα μέλη των Πυρήνων του ΕΠΑΜ δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, τότε την εγγραφή τους να την αναλάβουν να την κάνουν οι Συντονιστές έστω και τηλεφωνικά.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν την όποια δυσκολία να επικοινωνήσουν με τον Χρυσόστομο Χαρτάλο στο 6972506333Η προσ. Οργανωτική Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου