Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σόιμπλε παίζει sudoku την ώρα της ψηφοφορίας για την ελληνική βοήθεια!!!

Τελεσίγραφο από το γραφείο της Γερμανικής Βουλής να αποσυρθούν οι φωτογραφίες του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παίζει Sudoku την ώρα της ψηφοφορίας για την ελληνική βοήθεια,εστάλη στο Γερμανικό κανάλι που τις δημοσίευεσε. Οι φωτογραφίες ανήκουν στον φωτογράφο του Γερμανικού καναλιού ARD και για πρώτη φορά προβλήθηκαν στην εκπομπή.... Tagesschau. Η ιστορία όμως για την "αδιάκριτη ενέργεια έκθεσης του Υπουργού" δεν τελειώνει εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild.de ακολούθησε τηλεφώνημα από το γραφείο του Προέδρου της Γερμανικής Βουλής στο κανάλι κατά το οποίο ειπώθηκε ότι "η μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων ή εγγράφων κατά τρόπο που αυτά να είναι αναγνώσιμα, απαγορεύεται".
Έτσι το Γερμανικό κανάλι ARD συμφώνησε να μην ξαναδείξει τις συγκεκριμένες εικόνες ενώ λίγο αργότερα τις "κατέβασε" και από την ηλεκτρονική του σελίδα.
Στη συνέχεια η Bild.de επεδίωξε να μιλήσει στον κ.Σόιμπλε για το συγκεκριμένο περιστατικό ωστόσο εκείνος αρνήθηκε. Από το υπουργείο πάντως, σύμφωνα με την εφημαρίδα, τους είπαν ότι "ακόμα και ο υπουργός δικαιούται ένα διάλλειμμα απ' τη δουλειά".
Επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής Norbert Lammert δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός απαντώντας "κανένα σχόλιο" σε σχετική ερώτηση.
Ο υπεύθυνος Οικονομικών υποθέσεων των Φιλελευθέρων (FDP) Frank Schäffler, δήλωσε ότι "δεν είναι κακό το να επιδίδεται κάποιος σε σπαζοκεφαλιές, το θέμα είναι η καταλληλότητα της στιγμής" ενώ ο επικεφαλής της παράταξης των Αριστερών (Die Linke) Gregor Gysi σχολιάζει ειρωνικά "Θεωρώ ότι ως υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να εξασκείται στις αριθμητικές πράξεις...Ελπίζω σε θετικά αποτελέσματα".Προτάθηκε από:Sofia Balanou

1 σχόλιο: