Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Πολύ σημαντική κοινωνική δράση αλληλλεγγύης από τον Τομέα Αθήνας

Aγαπητοί συναγωνιστές! 

Σας ενημερώνουμε για την δράση Αλληλεγγύης του Τομέα μας η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο Τομέας μας είχε στα γραφεία μια μεγάλη ποσότητα παιδικών χειμερινών ρούχων (μπουφάν, φόρμες, μπλούζες, καπέλα, παπούτσια) παιχνίδια, 60 παπλωματάκια, κουβέρτες καινούριες τα οποία είχαν ζητηθεί προκειμένου να τα στείλουμε στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης.
Όμως η κοινωνική υπηρεσία του ΠΙΚΠΑ είχε ήδη ικανοποιηθεί από τις συνδομές άλλων όμάδων, έτσι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την Κιβωτόπ, διαπιστώσαμε οτι κι εκεί υπήρχε ανάγκη. Πήγαμε με τον συναγωνιστή Τάσο Πάχο, Γιώργο Χαλιμούρδα, Κάλλι Δραμιτίνου στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού στα Σεπόλια , Ζηνοδώρου και Καλλικλέουςόπου παραδώσαμε τα πράγματα. 

Τα παρέλαβαν με πολύ ευχαρίστηση και διαπιστώσαμε οτι: Tα κλινοσκεπάσματα προωθήθηκαν άμεσα για τον ξενώνα φιλοξενίας απόρων παιδιών και τα τα ρούχα επρόκειτο να διανεμηθούν άμεσα.Ζητούμε συγνώμη, οι προετοιμασίες για την Πανελλήνια ψηφοφορία, η Παναττική Συνδιάσκεψη μια δυνατή ίωση γρίππης είναι οι λόγοι της καθυστερημένης ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου